Om Oss

Om Automatic Alarm AB

 

Automatic Alarm är ett säkerhetsföretag med representation i hela Sverige och erbjuder marknadens mest efterfrågade lösningar inom inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, brandlarm, lås och större kundanpassade integrationsprojekt.

Våra kunder finns inom alla segment; alltifrån myndigheter och kommuner, de allra största svenska företagen och organisationerna till små och medelstora företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata villaägare.

Som kund till Automatic Alarm får du en partner som över lång tid kan ge dig de mest moderna och kostnadseffektiva säkerhetslösningarna.

Välkommen till Automatic Alarm!

 

Lite kort historik om Automatic Alarm

1947 etablerades Sveriges första larmföretag, det fick namnet Automatic Alarm. Företaget stod för en gedigen kvalitet, egentillverkade produkter med servicenivån i fokus.

Kvalitet med service i fokus sedan 1947

Bakom Automatic Alarms installationer finns en yrkesstolthet och ett hantverk som avspeglas än idag i form av installationer från 50-talet som fortfarande är i drift. Automatic Alarm är idag ett begrepp för kvalitet, hög servicenivå, kundanpassade och seriösa installationer.

Efter uppköp och diverse fusioner försvann företaget och namnet med all sin historia en tid från branschen. I slutet av 2007 bildades Automatic Alarm i Stockholm AB med fokus på samma kvalitet, seriositet och anda som fanns i det gamla Automatic Alarm före uppköp och fusioner.

Idag består företaget av personer med lång erfarenhet från de större säkerhetsföretagen som Falck, G4S, Securitas, Niscyah och också med ett förflutet från det gamla säkerhetsföretaget Automatic Alarm.

Vi har handplockat det bästa från då- och nutid för att kombinera det moderna säkerhetsföretaget i teknikens framkant med det äldre och pålitliga säkerhetsföretaget där kvalitén och servicenivån är i fokus. Vi är godkänd anläggarfirma för både Inbrott och brandlarm med en låsverksamhet med låssystem från både ASSA och KABA

Kunder

Nedan ser du ett urval av våra kunder:

Vår Butik

I Automatic Alarms säkerhetsbutik i Hammarby Sjöstad kan du få hjälp med stort som smått. Har du tid kan du till och med få en fika!

I vår butik på Hammarby Allé 113 i Hammarby Sjöstad kan vi hjälpa dig med i stort sett allt vi erbjuder; projektering av kompletta säkerhetslösningar, hämta nya brickor till ert passersystem eller kanske bara kopiera en enkel nyckel. Och om du inte har bråttom bjuder vi gärna på en kopp kaffe eller te!

Leverantörer

Vi använder oss av de bästa och tryggaste produkterna som finns på marknaden idag.
Klicka på leverantören för att komma till respektive sida.

Säkerhetslösningar på dina villkor

Kontakta oss så berättar vi mer!